000 | 01919nam a2200529 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 82909 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210701111054.0 | ||
008 | 130807s2013 pl a f f |000 0 pol | ||
009 | b0000002931324 | ||
015 | _aUWD 2013/22644 | ||
020 |
_a9788371606908 _z9788371605758 |
||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
080 | _a(075.8) | ||
080 | _a543 | ||
080 | _a664.017 | ||
245 | 0 | 0 |
_aAnaliza żywności : _bwybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / _cpod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka [et al.]. |
250 | _aWyd. 2. popr. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _ccop. 2013. |
||
300 |
_a128 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
500 | _aNa okł. błędnie przypisany ISBN. | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aChemiczna analiza jakościowa _2DBN |
|
650 | 7 | _aChemiczna analiza ilościowa | |
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aChemia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aNogala-Kałucka, Małgorzata _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań) _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=82909 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c82909 _d82909 |