000 01919nam a2200529 i 4500
001 82909
003 KOSZ 005
005 20210701111054.0
008 130807s2013 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002931324
015 _aUWD 2013/22644
020 _a9788371606908
_z9788371605758
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a(075.8)
080 _a543
080 _a664.017
245 0 0 _aAnaliza żywności :
_bwybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
_cpod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka [et al.].
250 _aWyd. 2. popr.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_ccop. 2013.
300 _a128 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
500 _aNa okł. błędnie przypisany ISBN.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aChemiczna analiza jakościowa
_2DBN
650 7 _aChemiczna analiza ilościowa
650 7 _aŻywność
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aChemia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aNogala-Kałucka, Małgorzata
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=82909
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c82909
_d82909