000 01447nam a2200433 i 4500
001 81025
003 KOSZ 005
005 20201208092401.0
008 141217s2014 pl a f 000 0 pol
015 _aPB 2014/27491
020 _a9788375835700
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2014
080 _a664
080 _a641.5
245 0 0 _aWybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii /
_cpod red. Mirosława Słowińskiego.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2014.
300 _a285 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy pracach.
650 4 _aKucharstwo
650 4 _aGastronomia
650 4 _aSurowce zwierzęce
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aMięso
650 4 _aMleko
650 4 _aJajka
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aSłowiński, Mirosław
_c(technolog żywności)
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo SGGW
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=81025
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c81025
_d81025