000 01848nam a2200553 i 4500
001 80828
003 KOSZ 005
005 20200608091438.0
008 130204s2012 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002845907
015 _aUWD 2013/4397
020 _a9788375834123
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2012
080 _a(075.8)
080 _a532
080 _a664.017
245 0 0 _aWybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności /
_cpod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Piotra Pawła Lewickiego ; [aut. Ewa Domian et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2012.
300 _a489, [6] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aPodręcznik akademicki.
650 7 _aCiecze
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aFizyka
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aInżynieria i technika
658 _aFizyka i astronomia
700 1 _aDomian, Ewa
_eAutor
700 1 _aLewicki, Piotr Paweł
_d(1937-2011)
_eRedakcja
700 1 _aWitrowa-Rajchert, Dorota
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo SGGW
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=80825
_yKatalogonline BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c80825
_d80825