000 | 02112nas a2200529 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 78817 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210812134233.0 | ||
008 | 021018c19649999pl mr p 0 0pol | ||
009 | b000001532672x | ||
022 | _a0033-2119 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/KK |
||
046 | _k1964 | ||
245 | 0 | 0 |
_aPrzegląd Gastronomiczny = _bFood & Catering Review : [organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego / _cKinga Wesołowska redaktor naczelny]. |
246 | 1 | 3 | _aPG Przegląd Gastronomiczny |
246 | 3 | 1 | _aFood & Catering Review |
246 | 3 | 1 | _aFood and Catering Review |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Czasopism i Książek Sigma-NOT. _c2000-. |
||
300 | _c29 cm. | ||
310 | _aMiesięcznik | ||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aCzasopisma | ||
500 | _aNumeracja pierwszego zeszytu: R. 19, nr 1 (1964). | ||
500 | _aOd R. 59 [!], 3 (2005) podtyt.: pismo gastronomów i hotelarzy. | ||
500 | _aOd R. 62, nr 1 (2008) podtyt. również: PG. | ||
500 | _aOd R. 68, nr 1/2 (2014) brak tyt. równol. | ||
500 | _aOd R. 70, nr 1/2 (2016) [Kinga Wesołowska red. nacz.]. | ||
500 | _aOpis na podstawie: R. 51 [!], 1 (2000). | ||
500 | _aTytuł według okładki. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _2DBN |
|
658 | _aKulinaria | ||
658 | _aZarządzanie i marketing | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
655 | 7 |
_aCzasopismo fachowe _2DBN |
|
655 | 7 |
_aCzasopismo polskie _2DBN |
|
710 | 2 | _aStowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. | |
710 | 2 | _aWydawnictwo SIGMA NOT. | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78817 _yKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttps://sigma-not.pl/strona-12-pomoc.html _yDostęp cyfrowy |
||
942 |
_2UKD _cCZ |
||
999 |
_c78817 _d78817 |