000 02275nas a2200565 i 4500
001 78747
003 KOSZ 005
005 20220131145021.0
008 050816c20029999pl fr p 0 0pol
009 b0000001754973
015 _aBWC 2005/797
022 _a0867-793X
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/K
041 0 _apol
_beng
046 _k2002
130 0 _aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego (Warszawa ; 2002)
245 1 0 _aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego :
_borgan Instytutu Maszyn Spożywczych /
_credaktor naczelny Aleksander Paliwoda.
246 1 3 _aTechnological Progress in Food Processing,
_f2009-
260 _aWarszawa :
_bIMS,
_c2002-.
300 _c30 cm.
310 _aPółrocznik
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
362 0 _aT. 11, nr 1 (2002)- = nr 20-.
380 _aCzasopisma
500 _aTytuł według okładki.
500 _aOd t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej.
500 _aOd t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM.
500 _aOd t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska].
500 _aOd t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing.
500 _aOd t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart].
546 _aStreszczenie w języku angielskim, spis treści w języku angielskim, polskim.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aPaliwoda, Aleksander
_eRedakcja
710 2 _aInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa)
780 0 0 _tPostępy Techniki
_x0867-793X
_w991019522879705066
710 2 _aWyższa Szkoła Menedżerska (Warszawa)
_eWydawca
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78747
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cCZ
999 _c78747
_d78747