000 | 01421nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2010 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803124206.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
044 | _aPOL | ||
084 | _aICS 67.140.20 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _boznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego. |
||
246 | _aPN-EN 14132:2010 | ||
246 | _aOznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej | ||
246 | _aMetoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego | ||
250 | _aZatwierdzono: 2010.07.12 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
500 | _aWprowadza: EN ISO 14132:2009 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 14132:2009 | ||
520 | _aOpisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC). | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _ajęczmień | ||
653 | _akawa palona | ||
653 | _aanaliza chromatograficzna | ||
710 | _aKT nr 229 ds. Kawy, Herbaty i Kakao | ||
780 | _tPN-EN 14132:2009 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76684 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cID _d2011.01.28 |
||
999 |
_c76684 _d76684 |