000 01421nam a2200349 i 4500
001 normy2010
003 BPK
005 20200803124206.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
044 _aPOL
084 _aICS 67.140.20
245 _aArtykuły żywnościowe :
_boznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
246 _aPN-EN 14132:2010
246 _aOznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
246 _aMetoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego
250 _aZatwierdzono: 2010.07.12
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
500 _aWprowadza: EN ISO 14132:2009
500 _aZastępuje: PN-EN 14132:2009
520 _aOpisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
653 _aprodukty żywnościowe
653 _ajęczmień
653 _akawa palona
653 _aanaliza chromatograficzna
710 _aKT nr 229 ds. Kawy, Herbaty i Kakao
780 _tPN-EN 14132:2009
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76684
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cID
_d2011.01.28
999 _c76684
_d76684