000 | 01298nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2010 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803124106.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.050 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _boznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2). |
||
246 | _aPN-EN 12821:2009 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2009.11.06 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009. |
||
500 | _aWprowadza: EN 12821:2009 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 12821:2009 | ||
520 | _aOkreślono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC). | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _aanaliza chemiczna | ||
653 | _aoznaczanie zawartości | ||
653 | _awitamina D3 | ||
653 | _awitamina D2 | ||
653 | _awysokosprawna chromatografia cieczowa | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 12821:2009 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76353 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cID _d2010.04.11 |
||
999 |
_c76353 _d76353 |