000 | 01246nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2008 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803123752.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.050 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _boznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie). |
||
246 | _aPN-EN 15111:2008 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2008.08.26 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2008. |
||
500 | _aWprowadza: EN 15111:2007 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 15111:2007 | ||
520 | _aOkreślono metodę ekstrakcyjną oznaczania zawartości związków jodu w artykułach żywnościowych z zastosowaniem spektrometrii mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie (ICP-MS). | ||
653 | _aanaliza żywności | ||
653 | _aartykuły żywnościowe | ||
653 | _aspektrometria mas z plazmą | ||
653 | _apierwiastki śladowe | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 15111:2007 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=73710 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2008.10.29 |
||
999 |
_c73710 _d73710 |