000 01246nam a2200313 i 4500
001 normy2008
003 BPK
005 20200803123752.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.050
245 _aArtykuły żywnościowe :
_boznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie).
246 _aPN-EN 15111:2008
250 _aZatwierdzono: 2008.08.26
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2008.
500 _aWprowadza: EN 15111:2007
500 _aZastępuje: PN-EN 15111:2007
520 _aOkreślono metodę ekstrakcyjną oznaczania zawartości związków jodu w artykułach żywnościowych z zastosowaniem spektrometrii mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie (ICP-MS).
653 _aanaliza żywności
653 _aartykuły żywnościowe
653 _aspektrometria mas z plazmą
653 _apierwiastki śladowe
710 _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 _tPN-EN 15111:2007
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=73710
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cirw
_d2008.10.29
999 _c73710
_d73710