000 | 01118nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2007 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803122108.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.050 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _boznaczanie zawartości witaminy B6 (łącznie z jej formami glikozylowanymi) metodą HPLC. |
||
246 | _aPN-EN 14663 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2006.07.25 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
500 | _aWprowadza: EN 14663:2005 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 14663:2006 (U) | ||
520 | _aOkreślono metodę oznaczania zawartości witaminy B6 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC). | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _aanaliza chemiczna | ||
653 | _awitamina B6 | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 14663:2006 (U) | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69611 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2007.05.22 |
||
999 |
_c69611 _d69611 |