000 | 01150nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2006 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803092530.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.180.10 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _bOznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna. |
||
246 | _aPN-EN 1376 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1999.09.02 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1999. |
||
500 | _aWprowadza: EN 1376:1996 | ||
520 | _aOpisano spektrometryczną metodę oznaczania zawartości sacharyny w preparatach słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania. | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _asubstancje silnie słodzące | ||
653 | _aanaliza chemiczna | ||
653 | _aoznaczanie zawartości | ||
653 | _aanaliza spektrometryczna | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=67908 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2006.07.03 |
||
999 |
_c67908 _d67908 |