000 01150nam a2200301 i 4500
001 normy2006
003 BPK
005 20200803092530.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.180.10
245 _aArtykuły żywnościowe :
_bOznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna.
246 _aPN-EN 1376
250 _aZatwierdzono: 1999.09.02
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1999.
500 _aWprowadza: EN 1376:1996
520 _aOpisano spektrometryczną metodę oznaczania zawartości sacharyny w preparatach słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.
653 _aprodukty żywnościowe
653 _asubstancje silnie słodzące
653 _aanaliza chemiczna
653 _aoznaczanie zawartości
653 _aanaliza spektrometryczna
710 _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=67908
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2006.07.03
999 _c67908
_d67908