000 | 01597nam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2004 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803143306.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 07.100.30 | ||
245 |
_aMikrobiologia żywności i pasz : _bhoryzontalna metoda oznaczania liczby drobnoustrojów : metoda pyłkowa w temperaturze 30°C. |
||
246 | _aMetoda pyłkowa w temperaturze 30 stopni C | ||
246 | _aPN-EN ISO 4833:2004 | ||
246 | _aPN-EN ISO 4833:2004/Ap1:2005 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2003.12.03 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2005.09.15 (dot. poprawki Ap1) | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2005. |
||
500 | _aWprowadza: EN ISO 4833:2003 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN ISO 4833:2003 (U) | ||
520 | _aPrzedstawiono horyzontalną metodę oznaczania liczby drobnoustrojów, poprzez liczenie kolonii wyrosłych na stałych pożywkach po inkubacji w warunkach tlenowych w temperaturze 30 stopni C. Norma może być stosowana do badania produktów przeznaczonych do spożycia przez ludzi i zwierzęta, a ograniczenia stosowania przedstawiono we wprowadzeniu. | ||
653 | _amikrobiologia żywności | ||
653 | _amikrobiologia pasz | ||
653 | _ahoryzontalna metoda | ||
653 | _adrobnoustroje | ||
653 | _ametoda pyłkowa | ||
710 | _aKT nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności | ||
780 | _tPN-EN ISO 4833:2003 (U) | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=63496 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_crk _d2004.04.26 |
||
999 |
_c63496 _d63496 |