000 | 01244nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2003 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804094308.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apl | ||
084 | _aSKN 0478 | ||
245 |
_aUrządzenia grzejne gazowe dla zakładów zbiorowego żywienia : _bogólne wymagania i badania. |
||
246 | _aPN-A-55529:1990 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1990.06.28 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości, _c1990. |
||
520 | _aOkreśla ogólne wymagania i badania dotyczące urządzeń grzejnych gazowych przeznaczonych do cieplnej obróbki żywności (gotowania, smażenia i pieczenia), stosowanych w kuchniach zakładów zbiorowego żywienia, wytwórniach zaopatrujących jednostki handlowe oraz jednostkach usługowych. | ||
653 | _aurządzenia grzejne gazowe | ||
653 | _azakłady zbiorowego żywienia | ||
653 | _acieplna obróbka żywności | ||
710 | _aKT nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii | ||
780 | _tBN-82/2563-06 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=62815 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_crk _d2003.08.14 |
||
999 |
_c62815 _d62815 |