000 01244nam a2200277 i 4500
001 normy2003
003 BPK
005 20200804094308.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apl
084 _aSKN 0478
245 _aUrządzenia grzejne gazowe dla zakładów zbiorowego żywienia :
_bogólne wymagania i badania.
246 _aPN-A-55529:1990
250 _aZatwierdzono: 1990.06.28
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości,
_c1990.
520 _aOkreśla ogólne wymagania i badania dotyczące urządzeń grzejnych gazowych przeznaczonych do cieplnej obróbki żywności (gotowania, smażenia i pieczenia), stosowanych w kuchniach zakładów zbiorowego żywienia, wytwórniach zaopatrujących jednostki handlowe oraz jednostkach usługowych.
653 _aurządzenia grzejne gazowe
653 _azakłady zbiorowego żywienia
653 _acieplna obróbka żywności
710 _aKT nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii
780 _tBN-82/2563-06
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=62815
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _crk
_d2003.08.14
999 _c62815
_d62815