000 01582nam a2200469 i 4500
001 56054
003 KOSZ 005
005 20200721144341.0
008 090102s2008 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002317736
015 _aUWD 2009/1265
020 _a9788375830200
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2008
080 _a(075.8)
080 _a664
245 0 0 _aWybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności /
_cpod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2008.
300 _a167 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy pracach.
650 7 _aTechnologia żywności
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aDłużewska, Elżbieta
_eRedakcja
700 1 _aJarczyk, Andrzej
_d(1933- )
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo SGGW
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=56054
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c56054
_d56054