000 | 01121cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 55962 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200304133212.0 | ||
008 | 080918s2008 pl a f f |000 0 pol | ||
015 | _aPB 2008/24337 | ||
020 | _a9788373383791 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2008 | ||
080 | _a641.4 | ||
080 | _a(07) | ||
245 | 0 | 0 |
_aUtrwalanie i przechowywanie żywności / _cpod red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marek Zin [et al.]. |
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2008. |
||
300 |
_a509 s. : _bil. (w tym kolor.) ; _c23 cm. |
||
380 | _aKsiążki | ||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 7 | _aKonserwacja żywności | |
650 | 7 | _aMagazynowanie | |
655 | 4 | _aPodręcznik | |
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aZin, Marek _d(1947- ) _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=55962 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c55962 _d55962 |