000 01121cam a2200337 i 4500
001 55962
003 KOSZ 005
005 20200304133212.0
008 080918s2008 pl a f f |000 0 pol
015 _aPB 2008/24337
020 _a9788373383791
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2008
080 _a641.4
080 _a(07)
245 0 0 _aUtrwalanie i przechowywanie żywności /
_cpod red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marek Zin [et al.].
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2008.
300 _a509 s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c23 cm.
380 _aKsiążki
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 4 _aŻywność
650 7 _aKonserwacja żywności
650 7 _aMagazynowanie
655 4 _aPodręcznik
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aZin, Marek
_d(1947- )
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=55962
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c55962
_d55962