000 | 01813nam a2200481 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 54403 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20191230133732.0 | ||
008 | 080110s2007 pl a f f |001 0 pol | ||
015 | _aPB 2008/4103 | ||
020 | _a9788320432756 | ||
020 | _a9788320432725 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
080 | _a664 | ||
080 | _a543 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aChemia żywności : _bpraca zbiorowa. _nT. 2, _pSacharydy, lipidy i białka / _cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.]. |
246 | 3 | 0 | _aSacharydy, lipidy i białka. |
250 | _aWyd. 5 zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2007. |
||
300 |
_a303, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. | |
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aChemia | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aChemia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aSikorski, Zdzisław Edmund _d(1930- ) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aDrozdowski, Bronisław _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl. |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54403 _zKatalog online BPK |
856 | 4 | 1 |
_uhttp://libra.ibuk.pl/book/63933 _yIBUK |
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c54403 _d54403 |