000 01813nam a2200481 i 4500
001 54403
003 KOSZ 005
005 20191230133732.0
008 080110s2007 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 2008/4103
020 _a9788320432756
020 _a9788320432725
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a664
080 _a543
080 _a(075.8)
245 0 0 _aChemia żywności :
_bpraca zbiorowa.
_nT. 2,
_pSacharydy, lipidy i białka /
_cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.].
246 3 0 _aSacharydy, lipidy i białka.
250 _aWyd. 5 zm.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2007.
300 _a303, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
650 4 _aŻywność
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aChemia
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aChemia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aSikorski, Zdzisław Edmund
_d(1930- )
_eRedakcja
700 1 _aDrozdowski, Bronisław
_eAutor
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
856 4 1 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54403
_zKatalog online BPK
856 4 1 _uhttp://libra.ibuk.pl/book/63933
_yIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c54403
_d54403