000 | 01807nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 53473 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200721112018.0 | ||
008 | 071111s2006 pl a f f 001 0 pol | ||
020 | _a8320432286 | ||
040 |
_cKOSZ 005 _aKOSZ 005 _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a664 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aŻywność wygodna i żywność funkcjonalna : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.]. |
250 | _aWyd. 3 uaktual. (dodr.). | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2006. |
||
300 |
_a389, [1] s. : _brys., tab., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyzsze |
||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 | _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | _aDla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych. | ||
650 | 7 | _aŻywność wygodna | |
650 | 7 | _aŻywność prozdrowotna | |
655 | _aPodręczniki akademickie | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aŚwiderski, Franciszek _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53473 _yKatalog online BPK |
||
830 | 0 |
_aPodręczniki Akademickie. _pPrzemysł Spożywczy |
|
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c53473 _d53473 |