000 | 01617nam a2200469 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 53298 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20220317084137.0 | ||
008 | 050316s2005 pl a f f |000 0 pol | ||
015 | _aPB 2005/5329 | ||
020 | _a8372740631 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a664.014 | ||
080 | _a63 | ||
080 | _a543 | ||
080 | _a614.3 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aAnaliza żywności : _bskrypt. _nCz. 1 / _cpod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.]. |
250 | _aWyd. 6. | ||
260 |
_aWarszawa : _bFundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], _c2005. |
||
300 |
_a210 s. : _bil., rys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
500 | _aNa okł. i grzb. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności. | ||
504 | _aBibliogr. przy ćw. | ||
650 | 4 | _aChemiczna analiza jakościowa | |
650 | 4 | _aŻywność | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aChemia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aDrużyńska, Beata _eAutor |
|
700 | 1 |
_aKlepacka, Mirosława _d(1931-2017) _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo SGGW _4pbl |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53298 _yKatalog online BPK |
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c53298 _d53298 |