000 02137nam a2200565 i 4500
001 52874
003 KOSZ 005
005 20210122125043.0
008 070327s2006 pl a f f |000 0 pol
009 b0000001896470
015 _aUWD 2007/8624
020 _a9788374172165
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2006
080 _a664.017
080 _a543
080 _a(075.8)
245 0 0 _aWybrane metody analizy żywności :
_boznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /
_cred. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.].
250 _aWyd. 2 popr.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
_c2006.
300 _a179 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
_x1427-1117 ;
_v196
504 _aBibliogr. s. 175-179.
650 7 _aChemia analityczna
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aTowaroznawstwo
650 7 _aSubstancje dodatkowe do żywności
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aChemia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aKasperek, Marian
_eAutor
700 1 _aMałecka, Maria
_c(ekonomia)
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
_4pbl
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
_vnr 196
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52874
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c52874
_d52874