000 | 02137nam a2200565 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 52874 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210122125043.0 | ||
008 | 070327s2006 pl a f f |000 0 pol | ||
009 | b0000001896470 | ||
015 | _aUWD 2007/8624 | ||
020 | _a9788374172165 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2006 | ||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a543 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aWybrane metody analizy żywności : _boznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / _cred. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.]. |
250 | _aWyd. 2 popr. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej, _c2006. |
||
300 |
_a179 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 |
_aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, _x1427-1117 ; _v196 |
|
504 | _aBibliogr. s. 175-179. | ||
650 | 7 |
_aChemia analityczna _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
650 | 7 | _aTowaroznawstwo | |
650 | 7 | _aSubstancje dodatkowe do żywności | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aChemia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aKasperek, Marian _eAutor |
|
700 | 1 |
_aMałecka, Maria _c(ekonomia) _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań) _4pbl |
|
830 | 0 |
_aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu _vnr 196 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52874 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c52874 _d52874 |