000 01705nam a2200457 i 4500
001 51626
003 KOSZ 005
005 20200713102308.0
008 040528s2004 pl a f |000 0 pol
015 _aPB 2004/10544
020 _a8302091499
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
080 _a613.2
080 _a614.3
080 _a(075.3.053.7)
100 1 _aKunachowicz, Hanna
_eAutor
245 1 0 _aZasady żywienia człowieka /
_cHanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska.
250 _aWyd. 3 popr. i uzup.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c[2004].
300 _a250, [1] s., [1] k. tabl. złoż. :
_bfot., rys., tab., wykr. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły zawodowe
388 _a2001-
500 _aNa okł. nadtyt.: podręcznik.
504 _aBibliogr. s. 250-[251].
521 8 _aPodręcznik do kształcenia zawodowego na poziomie technikum - zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego.
650 4 _aZdrowe odżywianie
650 4 _aŻywność
655 4 _aPodręczniki dla szkół zawodowych
658 _aMedycyna i zdrowie
700 1 _aTurlejska, Halina
_eAutor
700 1 _aCzarnowska-Misztal, Elżbieta
_eAutor
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51626
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c51626
_d51626