000 01364cam a2200373 i 4500
001 49162
003 KOSZ 005
005 20230103093359.0
008 100407s2008 pl f 000 0 pol
015 _aPB 2010/13679
020 _a9788374264921
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a614.3
080 _a(07)
245 0 0 _aHACCP :
_bkatalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych /
_cMarek R. Zadernowski [et al.].
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2008.
300 _a96 stron ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
504 _aBibliografia na stronach 94-96.
521 8 _aDla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP.
650 4 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 4 _aŻywność
655 4 _aPodręcznik
658 _aMedycyna i zdrowie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aZadernowski, Marek R.
_eAutor
710 2 _aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=49162
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c49162
_d49162