000 01213cam a2200337 i 4500
001 bg
003 BPK
005 20191015141858.0
008 050426s2005 pl a f |000 0 pol
015 _aPB 2005/8499
020 _a830207120X
040 _aWA N
_cBPK
041 0 _apol
080 _a640.2
080 _a641.5.06
080 _a(075.3.053.7)
100 1 _aJastrzębski, Witold
_eAutor
245 1 0 _aWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
_cWitold Jastrzębski.
250 _aWyd. 10.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c[2005].
300 _a278, [2] s. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c20x21 cm.
504 _aBibliogr. s. [280].
521 8 _aDla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650 4 _aGastronomia
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aUrządzenia
655 4 _aPodręczniki dla szkół zawodowych
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46550
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c46550
_d46550