000 | 01213cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | bg | ||
003 | BPK | ||
005 | 20191015141858.0 | ||
008 | 050426s2005 pl a f |000 0 pol | ||
015 | _aPB 2005/8499 | ||
020 | _a830207120X | ||
040 |
_aWA N _cBPK |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a640.2 | ||
080 | _a641.5.06 | ||
080 | _a(075.3.053.7) | ||
100 | 1 |
_aJastrzębski, Witold _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / _cWitold Jastrzębski. |
250 | _aWyd. 10. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c[2005]. |
||
300 |
_a278, [2] s. : _bfot., rys., wykr. ; _c20x21 cm. |
||
504 | _aBibliogr. s. [280]. | ||
521 | 8 | _aDla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego. | |
650 | 4 | _aGastronomia | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aUrządzenia | |
655 | 4 | _aPodręczniki dla szkół zawodowych | |
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46550 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c46550 _d46550 |