000 01419nam a2200433 i 4500
001 45991
003 KOSZ 005
005 20200806121849.0
008 981098s1998 pl f f |000 0 pol d
040 _cKOSZ 005
_aKOSZ 005
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k1998
080 _a640.41/.44
080 _a641/642
080 _a005
080 _a(075.8)
100 1 _aGranecka-Wrzosek, Bożena
_eAutor
245 1 0 _aZasady zbiorowego żywienia :
_bz elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta /
_cBożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna.
260 _aWarszawa :
_bWSE,
_c1998.
300 _a154, [1] s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urzadzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
490 1 _aTurystyka.
504 _aBibliogr.
650 9 _aKelnerstwo.
650 9 _aOdżywianie
650 9 _aGastronomia
655 _aPodręczniki akademickie
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
658 _aRolnictwo i leśnictwo
830 0 _aTurystyka - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45991
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c45991
_d45991