000 | 01419nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 45991 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200806121849.0 | ||
008 | 981098s1998 pl f f |000 0 pol d | ||
040 |
_cKOSZ 005 _aKOSZ 005 _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k1998 | ||
080 | _a640.41/.44 | ||
080 | _a641/642 | ||
080 | _a005 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aGranecka-Wrzosek, Bożena _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aZasady zbiorowego żywienia : _bz elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta / _cBożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna. |
260 |
_aWarszawa : _bWSE, _c1998. |
||
300 |
_a154, [1] s. : _brys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urzadzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
490 | 1 | _aTurystyka. | |
504 | _aBibliogr. | ||
650 | 9 | _aKelnerstwo. | |
650 | 9 | _aOdżywianie | |
650 | 9 | _aGastronomia | |
655 | _aPodręczniki akademickie | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
830 | 0 | _aTurystyka - Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45991 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c45991 _d45991 |