000 | 01386nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 45841 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230103102111.0 | ||
008 | 050414s2004 pl f |000 0 pol | ||
020 | _a8374260165 | ||
040 |
_cKOSZ 005 _aKOSZ 005 _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2004 | ||
080 | _a640/642 | ||
080 | _a613.2 | ||
080 | _a614.3 | ||
080 | _a(083.1) | ||
245 | 0 | 0 |
_aZasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego / _cHalina Turlejska [et al.]. |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2004. |
||
300 |
_a182 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje fachowe | ||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. | ||
650 | 4 | _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) | |
650 | 4 | _aGHP/GMP (standard) | |
650 | 4 | _aZdrowe odżywianie | |
650 | 4 | _aŻywność | |
655 | 4 | _aPoradnik | |
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
700 | 1 |
_aTurlejska, Halina _eAutor |
|
710 | 2 | _aODDK | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45841 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c45841 _d45841 |