000 02096nam a2200517 i 4500
001 43419
003 KOSZ 005
005 20200721113356.0
008 040116s2003 pl a |001 0 pol
009 b0000001600281
015 _aUWD 2004/1354
020 _a8320428564
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
080 _a664
080 _a(075.8)
245 0 0 _aŻywność wygodna i żywność funkcjonalna :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.].
250 _aWyd. 3 uaktual.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2003.
300 _a389, [1] s. :
_brys., tab., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyzsze
388 _a2001-
490 1 _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650 7 _aŻywność prozdrowotna
_2DBN
650 7 _aŻywność wygodna
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aŚwiderski, Franciszek
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl
830 0 _aPodręczniki Akademickie.
_pPrzemysł Spożywczy
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43419
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c43419
_d43419