000 02175nam a2200541 i 4500
001 41727
003 KOSZ 005
005 20200721113439.0
008 000114s1999 pl a f f |001 0 pol
009 b0000001334756
015 _aUWD 2000/1059
020 _a8320424569
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
080 _a664
080 _a(075.8)
245 0 0 _aŻywność wygodna i żywność funkcjonalna :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
250 _aWyd. 2
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1999.
300 _a383, [1] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
490 1 _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500 _aWyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504 _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521 _aDla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650 7 _aŻywność prozdrowotna
_2DBN
650 7 _aŻywność wygodna
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aŚwiderski, Franciszek
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl
830 0 _aPodręczniki Akademickie.
_pPrzemysł Spożywczy
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41727
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c41727
_d41727