000 | 02175nam a2200541 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 41727 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200721113439.0 | ||
008 | 000114s1999 pl a f f |001 0 pol | ||
009 | b0000001334756 | ||
015 | _aUWD 2000/1059 | ||
020 | _a8320424569 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a664 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aŻywność wygodna i żywność funkcjonalna : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.]. |
250 | _aWyd. 2 | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1999. |
||
300 |
_a383, [1] s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
490 | 1 | _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy | |
500 | _aWyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw. | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks. | ||
521 | _aDla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych. | ||
650 | 7 |
_aŻywność prozdrowotna _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność wygodna _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aŚwiderski, Franciszek _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl |
|
830 | 0 |
_aPodręczniki Akademickie. _pPrzemysł Spożywczy |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=41727 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c41727 _d41727 |