000 01470cam a2200457 i 4500
001 38761
003 KOSZ 005
005 20220622145005.0
008 990320s1999 pl a f |000 0 pol
015 _aPB 1999/5305
020 _a8391126900
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a664
080 _a637.07
080 _a614.3
080 _a658.56
080 _a351.77(4-67)
100 1 _aDzwolak, Waldemar
_eAutor
245 1 0 _aDobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności /
_cWaldemar Dzwolak, Stefan Ziajka, Janusz Kroll.
260 _aOlsztyn :
_b"Studio 108",
_c1999.
300 _a126, [2] s. :
_brys. ;
_c21 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
504 _aBibliogr. s. 102.
650 4 _aJakość produktu
650 4 _aJakość żywności
650 4 _aKontrola jakości
650 4 _aPrzemysł rolno-spożywczy
650 4 _aWpływ na środowisko
650 4 _aNormy ISO 9000
658 _aRolnictwo i leśnictwo
650 4 _aPrawo Unii Europejskiej
700 1 _aZiajka, Stefan
_eAutor
700 1 _aKroll, Janusz
_eAutor
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38761
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c38761
_d38761