000 | 01470cam a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 38761 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20220622145005.0 | ||
008 | 990320s1999 pl a f |000 0 pol | ||
015 | _aPB 1999/5305 | ||
020 | _a8391126900 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
080 | _a664 | ||
080 | _a637.07 | ||
080 | _a614.3 | ||
080 | _a658.56 | ||
080 | _a351.77(4-67) | ||
100 | 1 |
_aDzwolak, Waldemar _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aDobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności / _cWaldemar Dzwolak, Stefan Ziajka, Janusz Kroll. |
260 |
_aOlsztyn : _b"Studio 108", _c1999. |
||
300 |
_a126, [2] s. : _brys. ; _c21 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
504 | _aBibliogr. s. 102. | ||
650 | 4 | _aJakość produktu | |
650 | 4 | _aJakość żywności | |
650 | 4 | _aKontrola jakości | |
650 | 4 | _aPrzemysł rolno-spożywczy | |
650 | 4 | _aWpływ na środowisko | |
650 | 4 | _aNormy ISO 9000 | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
650 | 4 | _aPrawo Unii Europejskiej | |
700 | 1 |
_aZiajka, Stefan _eAutor |
|
700 | 1 |
_aKroll, Janusz _eAutor |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38761 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c38761 _d38761 |