000 01826nam a2200565 i 4500
001 33995
003 KOSZ 005
005 20210930090814.0
008 980702s1996 pl |001 0 pol
009 b0000001110376
015 _aUWD 1996/8876
020 _a8320019788
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k1996
080 _a614.3:664
080 _a351.773
080 _a342.951
080 _a(075.8)
100 1 _aGertig, Henryk
_d(1924-2011)
_eAutor
245 1 0 _aŻywność a zdrowie /
_cHenryk Gertig.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. Lekarskie PZWL,
_c1996.
300 _aXIII, [1], 412, [1] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacie dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
504 _aBibliogr. s. 400-402. - Indeksy.
521 _aPodręcznik dla studentów.
650 7 _aKonserwacja żywności
_2DBN
650 7 _aJakość żywności
650 7 _aKontrola jakości
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aPrawo żywnościowe
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aInżynieria i technika
658 _aPrawo i wymiar sprawiedliwości
710 2 _aWydawnictwo Lekarskie PZWL
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33995
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c33995
_d33995