TY - BOOK AU - Bandoła,Katarzyna AU - Chmielewska,Anna AU - Ciszowski,Krzysztof AU - Czarnobilska,Ewa AU - Dulińska-Stanek,Ewa AU - Helbin,Jadwiga AU - Hydzik,Piotr AU - Mazur,Marceli AU - Myszkowska,Dorota AU - Pokrzywa,Piotr AU - Potocki,Artur AU - Seweryn,Michał AU - Szkolnicka,Beata AU - Szot,Wojciech M. AU - Zając,Joanna AU - Kolarzyk,Emilia ED - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego. TI - Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka SN - 9788323339663 PY - 2016/// CY - Kraków PB - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego KW - Żywność KW - DBN KW - Jakość żywności KW - Bezpieczeństwo żywności KW - Toksykologia żywności KW - Substancje dodatkowe do żywności KW - Podręcznik KW - Medycyna i zdrowie KW - Rolnictwo i leśnictwo N1 - Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy pracach. Indeks UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87502 ER -