TY - BOOK AU - Laganà,Pasqualina AU - Caruso,Gabriella AU - Melcarne,Lucia AU - Mazzù,Francesco AU - Delia,Antonino Santi AU - Błaszczak,Agnieszka AU - Barone,Caterina AU - Caruso,Giorgia AU - Parisi,Salvatore ED - Wydawnictwo Naukowe PWN TI - Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności SN - 9788301194307 PY - 2017/// CY - Warszawa PB - Wydawnictwo Naukowe PWN KW - Żywność KW - Mikrobiologia KW - Jakość żywności KW - Pałeczki okrężnicy KW - Toksyny i antytoksyny KW - Biofilmy KW - Praca zbiorowa KW - Biologia KW - Rolnictwo i leśnictwo N1 - Bibliografia, netografia przy rozdziałach; Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86633 ER -