TY - SER AU - Paliwoda,Aleksander ED - Instytut Maszyn Spożywczych (Warszawa) ED - Wyższa Szkoła Menedżerska (Warszawa) TI - Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego: organ Instytutu Maszyn Spożywczych SN - 0867-793X PY - 2002///- CY - Warszawa PB - IMS KW - Przemysł rolno-spożywczy KW - DBN KW - Rolnictwo i leśnictwo KW - Gospodarka, ekonomia, finanse KW - Inżynieria i technika N1 - Tytuł według okładki ; Od t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej; Od t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM; Od t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska]; Od t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing; Od t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart] UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78747 ER -