TY - BOOK ED - KT nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii TI - Maszyny dla przemysłu spożywczego: osuszarki do sałaty : wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PY - 2006/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - przetwórstwo żywności KW - osuszarki do sałaty KW - technologia spożywcza KW - sałata N1 - Wprowadza: EN 13621:2004; Zastępuje: PN-EN 13621:2005 (U) N2 - Podano wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny dotyczące projektowania i produkcji osuszarek do sałaty z uwzględnieniem instalowania, czyszczenia, usuwania zakleszczonego produktu, załadunku, konserwacji i wycofania z eksploatacji. Osuszanie jest uzyskiwane przez wprawianie w ruch obrotowy perforowanego koszyka, w którym jast umieszczony obrabiany produkt UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69605 ER -