TY - BOOK ED - KT nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności TI - Mikrobiologia żywności i pasz: horyzontalna metoda oznaczania liczby Clostridium perfringens : metoda liczenia kolonii PY - 2005/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - mikrobiologia żywności KW - mikrobiologia pasz KW - horyzontalna metoda KW - bakterie KW - metoda liczenia kolonii N1 - Wprowadza: ISO 7937:2004; Wprowadza: EN ISO 7937:2004; Zastępuje: PN-EN ISO 7937:2005 (U); Zastępuje: PN-EN 13401:2000 N2 - Opisano horyzonltalną metodę oznaczania liczby żywych komórek Clostridium perfringens. Norma ma zastosowanie do produktów spożywczych i pasz oraz próbek środowiskowych w obszarze produkcjii obrotu żywnością UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66453 ER -