TY - BOOK AU - Świderski,Franciszek ED - Wydawnictwa Naukowo-Techniczne TI - Żywność wygodna i żywność funkcjonalna: praca zbiorowa T2 - Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy SN - 8320428564 PY - 2003/// CY - Warszawa PB - Wydawnictwa Naukowo-Techniczne KW - Żywność prozdrowotna KW - DBN KW - Żywność wygodna KW - Podręczniki akademickie KW - Rolnictwo i leśnictwo N1 - Bibliogr. przy rozdz. Indeks; Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43419 ER -