TY - BOOK ED - KT nr 235 ds. Analizy Żywności TI - Artykuły żywnościowe: oznaczanie ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszankach suszonych owoców i suszonych figach : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną PY - 2010/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - produkty żywnościowe KW - rodzynki KW - suszone owoce KW - ochratoksyna KW - analiza chromatograficzna N1 - Wprowadza: EN ISO 15829:2010; Zastępuje: PN-EN 15829:2010 N2 - Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszance suszonych owoców i suszonych figach za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunnologicznego i detekcją florescencyjną UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76736 ER -