BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Towaroznawcze i konsumenckie aspekty jakości przypraw / Joanna Newerli-Guz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Gdynia : Akademia Morska, 2018.Description: 192, [2] strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374212786
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Ekonomia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114542 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 00360708
Total holds: 0

Bibliografia na stronach [168]-192.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA