Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją / Małgorzata Wiśniewska.
Material type: TextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.Description: 123, [1]. strony : ilustracje ; 30 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371878657
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113961 | Available | 00367363 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113962 | Checked out | 16.04.2024 | 00367356 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 113960 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00367370 |
Total holds: 0
Na okładce nadtytuł: Księga HACCP.
Bibliografia na stronie [124].