BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją / Małgorzata Wiśniewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.Description: 123, [1]. strony : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371878657
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113961 Available 00367363
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113962 Checked out 16.04.2024 00367356
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 113960 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00367370
Total holds: 0

Na okładce nadtytuł: Księga HACCP.

Bibliografia na stronie [124].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA