Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod red. Mirosława Słowińskiego.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014.Description: 285 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375835700
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 105207 | Available | 02603704 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 105208 | Checked out | 11.01.2025 | 02603698 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 105206 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02603711 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.