BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Piotra Pawła Lewickiego ; [aut. Ewa Domian et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.Description: 489, [6] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375834123
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 104863 Available 02607719
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 104864 Available 02607702
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 104865 Checked out 26.01.2021 02607696
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 104866 Available 02607689
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 104862 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02607726
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA