Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Piotra Pawła Lewickiego ; [aut. Ewa Domian et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.Description: 489, [6] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375834123
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 104863 | Available | 02607719 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 104864 | Available | 02607702 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 104865 | Checked out | 26.01.2021 | 02607696 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 104866 | Available | 02607689 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 104862 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02607726 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik akademicki.