BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : metody wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : ekstrakcja kwasów nukleinowych.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.01.17Other title:
  • PN-EN ISO 21571:2006
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Podano ogólne wymagania i konkretne metody ekstrakcji, oczyszczania i ilościowego oznaczania DNA. Normę ustanowiono w odniesieniu do artykułów żywnościowych, jednak może ona mieć zastosowanie również do innych materiałów, takich jak ziarno czy pasze.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 21571 Tylko na miejscu PNS5066
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 21571:2005

Wprowadza: EN ISO 21571:2005

Zastępuje: PN-EN ISO 21571:2005 (U)

Podano ogólne wymagania i konkretne metody ekstrakcji, oczyszczania i ilościowego oznaczania DNA. Normę ustanowiono w odniesieniu do artykułów żywnościowych, jednak może ona mieć zastosowanie również do innych materiałów, takich jak ziarno czy pasze.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA