Artykuły żywnościowe : metody wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : ekstrakcja kwasów nukleinowych.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.01.17Other title:- PN-EN ISO 21571:2006
- ICS 67.050
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN ISO 21571 | Tylko na miejscu | PNS5066 |
Wprowadza: ISO 21571:2005
Wprowadza: EN ISO 21571:2005
Zastępuje: PN-EN ISO 21571:2005 (U)
Podano ogólne wymagania i konkretne metody ekstrakcji, oczyszczania i ilościowego oznaczania DNA. Normę ustanowiono w odniesieniu do artykułów żywnościowych, jednak może ona mieć zastosowanie również do innych materiałów, takich jak ziarno czy pasze.