BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.Edition: Zatwierdzono: 2004.05.13Other title:
  • PN-EN 14185-1:2004
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.060
  • ICS 67.080.01
Online resources: Summary: Przedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14185-1 Tylko na miejscu PNS2586
Total holds: 0

Wprowadza: EN 14185-1:2003

Zastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U)

Przedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA