BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wytyczne stosowania ISO 9001:2000 w przemyśle żywnościowym i napojów.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.Edition: Zatwierdzono: 2004.03.26Other title:
  • PN-ISO 15161:2004
Subject(s): Other classification:
  • ICS 03.120.10
  • ICS 67.020
Online resources: Summary: Podano wytyczne dla organizacji dotyczące stosowania wymagań ISO 9001 podczas opracowywania i wdrażania systemu zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym i napojów.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-ISO 15161 Tylko na miejscu PNS2282
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 15161:2001

Podano wytyczne dla organizacji dotyczące stosowania wymagań ISO 9001 podczas opracowywania i wdrażania systemu zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym i napojów.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA