BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Urządzenia grzejne gazowe dla zakładów zbiorowego żywienia : ogólne wymagania i badania.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: pl Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości, 1990.Edition: Zatwierdzono: 1990.06.28Other title:
  • PN-A-55529:1990
Subject(s): Other classification:
  • SKN 0478
Online resources: Summary: Określa ogólne wymagania i badania dotyczące urządzeń grzejnych gazowych przeznaczonych do cieplnej obróbki żywności (gotowania, smażenia i pieczenia), stosowanych w kuchniach zakładów zbiorowego żywienia, wytwórniach zaopatrujących jednostki handlowe oraz jednostkach usługowych.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-90/A-55529 Tylko na miejscu PNS508
Total holds: 0

Określa ogólne wymagania i badania dotyczące urządzeń grzejnych gazowych przeznaczonych do cieplnej obróbki żywności (gotowania, smażenia i pieczenia), stosowanych w kuchniach zakładów zbiorowego żywienia, wytwórniach zaopatrujących jednostki handlowe oraz jednostkach usługowych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA