BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2006.Edition: Wyd. 3 uaktual. (dodr.)Description: 389, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 8320432286
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 83746 Available 02361826
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA