BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Cud mąki kokosowej : (Record no. 90233)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01934nam a2200541 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 90233
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20210315124121.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 210311s2016 pl a f 000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000005116134
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej UWD 2016/5297
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788364278921
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
041 1# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka oryginału eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2011
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 641.55/.56
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fife, Bruce
Daty związane z nazwą (1952- )
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Cud mąki kokosowej :
Ciąg dalszy tytułu zdrowa alternatywa dla pszenicy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bruce Fife ; [tłumaczenie Ischim Odorowicz].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Treść wyrażenia wprowadzającego Tytuł oryginału.:
Tytuł Cooking with coconut flour :
Ciąg dalszy tytułu a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat,
Numeracja zeszytu 2011
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 3.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Studio Astropsychologii,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 213 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Poradniki i przewodniki
388 1# - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Zdrowie z Natury
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia na stronie 213.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Dieta bezglutenowa
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Dieta niskowęglowodanowa
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mąka kokosowa
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Zdrowe odżywianie
Źródło hasła lub terminu DBN
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Książka kucharska
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Kulinaria
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Odorowicz-Śliwa, Ischim
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Tłumaczenie
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Studio Astropsychologii, Janusz Nawrocki
Kod określenia powiązania pbl
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Zdrowie z Natury
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=90233
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 119359 02668499 664.6/.7 Przetwórstwo zbożowe Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 119360 02668505   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 119361 02668512   Book 30.03.2021
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA