BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / (Record no. 80323)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01605nam a2200481 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 80323
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20230103141415.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140506s2013 pl a f 000 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2014/7538
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788374212014
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2013
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 346.54(438)
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 366.5(438)
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Śmiechowska, Maria
Daty związane z nazwą (1947- )
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Śmiechowska.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Gdynia :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Akademia Morska,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 181 s. :
Inne cechy fizyczne il. (w tym kolor.) ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. [157]-179.
546 ## - UWAGA O JĘZYKU
Uwaga o języku Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość produktu
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Ochrona konsumenta
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł rolno-spożywczy
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kontrola jakości
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Bezpieczeństwo żywności
651 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY GEOGRAFICZNEJ
Nazwa geograficzna Polska
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=80323
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 104242 02594637 613/614 Odżywianie Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA