MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01621nas a2200469 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
podpole kontrolne |
78599 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200415095208.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
030404d19922009pl x p 0 0pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
fixed length control field |
b0000001610065 |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
BWC 1994/96 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTW CIĄGŁYCH - ISSN |
ISSN |
1230-9648 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/KK |
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA |
Kod kraju wydawcy/producenta |
pl |
-- |
ger |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Mięso i Wędliny . |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Polskie Wydaw. Fachowe ; |
Miejsce wydania |
Frankfurt am Main : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Deutscher Fachverlag, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1992-2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Rozmiary |
30 cm. |
310 ## - BIEŻĄCA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Bieżąca częstotliwość |
Nieregularnie, |
Data początkowa bieżącej publikacji |
1999-2009 |
321 ## - POPRZEDNIA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Poprzednia częstotliwość |
Dwumiesięcznik, |
Data poprzedniej częstotliwości |
1996-1998 |
321 ## - POPRZEDNIA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Poprzednia częstotliwość |
Kwartalnik, |
Data poprzedniej częstotliwości |
1992-1995 |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
1992, 1 (sierp.)-2009, 8 = 120. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Czasopisma |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od 1997, 5 [red. polska Barbara Wciślińska red. prowadzący]. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od 1999, 1 podtyt.: czasopismo branży mięsnej. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od 2001, 1: Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Tytuł według okładki.<br/> |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Mięso |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Wędliny |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Czasopismo fachowe polskie |
Źródło terminu |
DBN |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Gospodarka, ekonomia, finanse |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78599 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Serial |