MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01929nas a2200493 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
podpole kontrolne |
78408 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200408082116.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
120426c20129999pl qr p 0 0pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
fixed length control field |
b0000002732556 |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
BWC 2012/617 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTW CIĄGŁYCH - ISSN |
ISSN |
2084-9494 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/KK |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
-- |
eng |
Kod języka streszczenia lub abstraktu |
pol |
-- |
eng |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2012 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
66/68(05) |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego = |
Ciąg dalszy tytułu |
Polish Journal of Food Engineering : IPS : kwartalnik naukowo-techniczny / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ" ; redaktor naczelny Jarosław Diakun]. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
IPS |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Polish Journal of Food Engineering |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Lublin : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ", |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2012-2018 |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Rozmiary |
30 cm. |
310 ## - BIEŻĄCA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Bieżąca częstotliwość |
Kwartalnik |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
2012, vol. 1- = nr 1-. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Czasopisma |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Tytuł według okładki |
515 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NUMERACJI |
Treść uwagi |
2018, nr 4, 2019, nr 1, 2, 3 nie ukazały się. |
546 ## - UWAGA O JĘZYKU |
Uwaga o języku |
Tekst, streszczenie w języku polskim, angielskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Technologia żywności |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Gospodarka, ekonomia, finanse |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Inżynieria i technika |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ". |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Instytucja sprawcza. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Diakun, Jarosław |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Redakcja |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78408 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Serial |