MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01794nas a2200517 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
podpole kontrolne |
78170 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20221230130914.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
160407c20169999pl mr p 0 0pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
fixed length control field |
b0000005172693 |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
BWC 2016/327 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTW CIĄGŁYCH - ISSN |
ISSN |
2450-8403 |
ISSN błędny |
1643-9988 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/KK |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2016 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
66/68(05) |
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Cukiernictwo i Piekarstwo |
Dopowiedzenie |
(2016) |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Cukiernictwo i Piekarstwo / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[redaktor naczelny Piotr Ejsmont]. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Katowice : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Elamed Media Group, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2016-. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Rozmiary |
29 cm. |
310 ## - BIEŻĄCA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Bieżąca częstotliwość |
Miesięcznik |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
2016, 1/2-. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Czasopisma |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Tyt. wg okł. |
580 ## - UWAGA O NIETYPOWYCH ZWIĄZKACH BIBLIOGRAFICZNYCH |
Uwaga dotycząca nietypowych związków bibliograficznych |
Powstało z połączenia czasopism: Cukiernictwo, ISSN 2084-9362 i Piekarstwo = ISSN 2084-9370. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Piekarstwo |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Cukiernictwo |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Gospodarka, ekonomia, finanse |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Inżynieria i technika |
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Czasopismo fachowe |
Źródło terminu |
DBN |
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Czasopismo polskie |
Źródło terminu |
DBN |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ejsmont, Piotr |
Daty związane z nazwą |
(1952- ) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Redakcja |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI |
Tytuł |
Cukiernictwo (Katowice. 2012) |
ISSN |
2084-9362 |
Numer kontrolny rekordu |
991011273999705066 |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI |
Tytuł |
Piekarstwo |
ISSN |
2084-9370 |
Numer kontrolny rekordu |
991010782409705066 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
Elamed |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Wydawca |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78170 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Serial |