BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność dla dzieci na bazie mleka : (Record no. 76553)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01448nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2010
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804095033.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.230
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Żywność dla dzieci na bazie mleka :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie zawartości tłuszczu : metoda grawimetryczna. (Metoda odniesienia).
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 8381:2010
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2009.11.30
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2009.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 8381:2008
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 8381:2008
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN ISO 8381:2008
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Określono metodę odniesienia oznaczania zawartości tłuszczu w żywności dla dzieci na bazie mleka. Metodę stosuje się do płynnej, zagęszczonej i w proszku żywności dla dzieci na bazie mleka, bez dodatku lub z dodatkiem takich substancji jak skrobia, dekstryny, warzywa, owoce i mięso w ilości nie większej niż 5 %, ułamek masowy, (suchej masy).
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy żywność dla dzieci
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mleko
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy zawartość tłuszczu
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda grawimetryczna
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 35 ds. Mleka i Przetworów Mlecznych
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN ISO 8381:2008
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76553
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego ID
Data 2010.09.02
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN ISO 8381 PNS14246 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA