Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /
Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
- Wydanie 1 (dodruk).
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
- XI, [3], 353 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Biologiczne właściwości składników żywności.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
9788301196264 9788301196349
PB 2017/33079
Żywność
Chemia
Podręcznik
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.014 577.1 (075.8)
Biologiczne właściwości składników żywności.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
9788301196264 9788301196349
PB 2017/33079
Żywność
Chemia
Podręcznik
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.014 577.1 (075.8)